FIZIKALÍQ TAYARLÍQ PROCESINDE AKMEOLOGIYALÍQ QATNAS JASAWDÍŃ DIDAKTIKALÍQ TIYKARLARÍ - Utepbergenov, A.Q.; Turganbaev, M.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada akmeologik yondashuvning didaktik asoslari, akmeologiyaning jihatlari, jismoniy tarbiyadagi nazariy va psixologik tayyorgarlik haqida qisqacha so’z yuritiladi.