ROTATSIZM HÁM ONI SAPLASTIRIWDA QOLLANILATUǴIN USILLAR - Tàjimuratov, A.J.; Sharipova, N.K. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada dislaliya, talaffuzda nuqsoni bo’lgan bolalar, shuningdek, ushbu nuqsonning jamiyatda tarqalishi, uning oldini olish va ular bilan olib borilayotgan tuzatish va logopediya ishlari haqida keng ma’lumot berilgan.