JÚZIW SHEBERLIGIN HÁM NÁTIYJELILIGIN ASIRIWDA TRENIROVKA PROCESSIN REJELESTIRIWDIŃ ÁHMIYETI - Ramazanov, M.B. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqola suzish bo‘yicha sport mashg‘ulotlarini rejalashtirish, yosh iste’dodli sportchilarni saralash, ularning anatomik xususiyatlari va fiziologik imkoniyatlarini hisobga olgan holda suzish uslubiga yo‘naltirish haqida.