KVADRAT TEŃLEMEGE KELTIRIW ARQALI SHESHILETUǴIN QURAMALI ALGEBRALIQ TEŃLEMELERDI SHESHIW USILLARI - Djumabaev, N. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada «Kvadrat tenglamaga keltirish orqali yechiladigan murakkab algebraik tenglamalarni» yechish usullari ko`rsatilgan.