SOLUTION OF PARABOLIC RADON TRANSFORM WITH GIVEN WEIGHT FUNCTION - Djaykov, G.M. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada parabolalar oilasida vazn funksiyasi bilan berilgan integral geometriya masalasi qaraladi. Birinchi o‘zgaruvchi bo‘yicha masalaning Fure obrazi topilgan. Tixonov regulyarizatsiyasi asosida masala aniq echimiga yaqin echimlar ketma-ketligiga qurilgan.