GERMANIY ATOMLARÍNÍŃ ELEKTRONLAR MENEN NURLANDÍRÍLǴAN KREMNIY-GERMANIYDE DIVAKANSIYALARDÍŃ PAYDA BOLÍWÍNA TÁSIRI - Akimova, J.; Otarbaev, A.; Yuldashov, D. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bu maqolada spektrning past chastotalar sohasiga siljishi infraqizil yutilish energiyasi kamayishini ko‘rsatadi va hosil bo‘lgan divakansiyalar konsentrasiyasi o‘zgarmaydi.