OILADA DASTLABKI ODOB QOIDALARINI SHAKLLANTIRISHDA OTA-ONANING O‘RNI - Ibragimova, A.M. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada oilaviy munosabatlar va ularning bola tarbiyasiga ta’siri, bolalarda odob ahloq tarbiyasini shakllantirishda ota-ona, aka-opa, uka-singil munosabatlaridagi tartib qoidalar haqida so‘z yuritilgan.