MUSIQA TO‘GARAKLARI JARAYONIDA TA’LIM METODLARIDAN FOYDALANISHNING SAMARALI YO‘LLARI - Boltayev, B.R. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablari musiqa to’garaklari faoliyati yo’naltirilgan ta’lim metodlarining tavsifi, xususiyatlari hamda tugaraklar jarayonida ushbu metodlardan foydalanishning qisqacha mazmun-mohiyati yoritib berilgan.