THE ROLE OF ICT IN MASSIVE OPEN ONLINE COURSES - Zohirov, Sh. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqola MOOC (Massive Open Online Courses) da AKT ning roliga qaratilgan bo’lib, o’qitish uchun AKTdan foydalanish keng ko’lamli yangi imkoniyatlar va imkoniyatlarni va TELL (Texnologiya bilan kengaytirilgan tilni o’rganish) uchun ba’zi sabablarni ifodalaydi.