MILLIY DÁSTÚRLER, ÚRP-ÁDETLERDIŃ TIYKARǴÍ FUNKCIYALARÍ HÁM RUWHÍY TÁRBIYADAǴÍ ÁHMIYETI - Utepbergenova, S.M. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada muallif tomonidan milliy dasturlar va urf -odatlarding jamoada bajaradigan asosiy funkciyalariga to’xtalib o’tilgan. Shuning jo’rligida ularning ma’naviy tarbiya, asosan farzand tarbiyasindagi ahamiyatini ochib bergan.