PEDAGOG-TARBIYACHINING KASBIY MAHORATINI OSHIRISH TEXNOLOGIYASI - Reymbergenova, D.; Sultanova, N.; Tleumbetova, Q.D. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Biz bu maqolada ta’lim sohasida asosan maktabgacha ta’lim yo’nalishida faoliyat olib borayotgan pedagoglarning kasbiy mahoratini shakillantirish asoslari, ularning vazifalari va kasbiy mahoratni oshirish texnologiyalari haqida bayon qilamiz.