TALABALARDA TOLERANTLIK TARBIYaSI – IJTIMOIY PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Narshabaeva, A.Yu. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Mazkur maqolada Oliy ta’lim jarayonida talabalarda tolerantlik tafakkurni rivojlantirishning didaktik tizimini takomillashtirish yo’llari yoritilgan. Tolerantlik siyosiy barqarorlik, ijtimoiy totuvlik, ijtimoiy tushunish, munosabatlarni boshqarish, tinchlik, millatlararo totuvlik va siyosiy, etnik, diniy va madaniy bag’rikenglikning o’rni ochib berilgan.