PROJECT-BASED LEARNING APPROACH IN DEVELOPING LANGUAGE SKILLS: PRESETT EXPERIENCES - Mamirbaeva, D. Dj.; Jumamuratova, D. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqola talabalarning til ko’nikmalarini rivojlantirish uchun ingliz tilini o’qitishda loyihaga yo’naltirilgan yondashuvni amalga oshirish muammosiga bag’ishlangan.