ADVANTAGES OF USING MUSIC AND SONGS IN ELT CLASSROOM - Koyshekenova, T.K. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tili darslarida musiqa, qo’shiq va she’rlardan foydalanishning ahamiyati muhokama qilinadi. Qo’shiq va she’rlar diqqatni, xotirani, badiiy va musiqiy didni rivojlantiruvchi samarali o’qitish vositalaridir. Ulardan foydalanish darslari jonli, hissiy, ijobiy muhitda bolalarning yuqori faolligi bilan o’tadi.