BILIMLENDIRIW SAPASÍN TÁMIYINLEW HAQQÍNDA MÁMLEKET KEPILLIKLERI - Erejepov, M.; Maxsetova, X. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada Prezidentimizning Konstitutsiya, ta’lim to‘g‘risidagi nizom va boshqa me’yoriy-huquqiy hujjatlarda nazarda tutilgan ta’lim va bilim sifatini oshirish, yoshlar ta’limini kafolatlashning ahamiyati to‘g‘risidagi qimmatli fikr-mulohazalari, shuningdek, ta’lim tizimini takomillashtirish bo‘yicha zarur tavsiyalar berilgan.