EMPLOYING CASE TECHNOLOGY TO IMPROVE SPEAKING SKILLS IN EFL CLASSES - Bakhieva, M.T. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada chet tili (ingliz tili) darslarida talabalarning kasbiy kommunikativ kompetentsiyasini rivojlantirish uchun chet tilini o’qitish jarayonida keys usulining ahamiyati va qo’llanilishi tasvirlangan. Maqolada, ushbu ta’lim texnologiyasining imkoniyatlari, maqsadlari, ular bilan ishlash bosqichlari, shuningdek, amaliy tavsiyalar keltirilgan. Muallifning xulosasiga ko’ra, agar o’qitishni tashkil etishning amaliy maqsadi kommunikativ kompetentsiyani takomillashtirish sifatida belgilansa, vaziyatlarning aniq muammolarini hal qilish orqali o’rganishga asoslangan keys texnologiyalarini ishlab chiqish, degan xulosaga keladi.