THE ROLE OF PRODUCTIVE SKILLS IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING - Atadjanova, D.A.; Jaksimuratova, K.O. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqola talabalarni bilim olishda samarali nutq va yozish ko’nikmalarining ahamiyatini ko’rsatadi va asosiy afzalliklarini taqdim etadi.