ИНГЛИЗ ВА ҚОРАҚАЛПОҚ ТИЛЛАРИ КОМПАРАТИВ ФРАЗЕОЛОГИК БИРЛИКЛАРИ АНТОНИМИЯСИ - Сапаров, С.П. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ушбу мақолада инглиз ва қорақалпоқ тиллари компаратов фразеологик бирликлари антонимияси қиёсий таҳлил қилинган. Ишимизда фразеологик антонимия муаммоси фразеологияда синонимияга қарама-қарши категория сифатида ёритилган ва у билан илмий жиҳатдан чамбарчас боғлиқликда ўрганилган.