НУТҚ КАМЧИЛИГИГА ЭГА БЎЛГАН БОЛАЛАР ИБОРАЛИ НУТҚИНИ ХАЛҚ ЭРТАКЛАРИ АСОСИДА РИВОЖЛАНТИРИШ - Шакирова, С.Ю. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ушбу мақолада нутқ камчилигига эга бўлган болалар иборали нутқини халқ эртаклари асосида ривожлантириш, мактабгача ёшдаги нутқ камчилигига эга бўлган болаларнининг нутқни ривожлантиришнинг психологик-педагогик ва методик хусусиятларини аниқлаштириш, боғланишли нуқтни ривожлантириш механизмлари ҳақида таъкидланган.