BASLAWÍSH KLASS OQÍWSHÍLARÍN KLASSTAN TÍS JUMÍSLARDA MIYNET ISLEWGE ÚYRETIW MÁSELELERI - Bazarbaeva, M.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada maktab o‘quvchılarini sinfdan tashqari ishlar jarayonida birgalikda mehnat qilishga o‘rgatishning pedagogik muammolari ochib berilgan.