BASLAWÍSH KLASS OQÍW SABAQLARÍNDA TEKST DÚZIWGE ÚYRETIW METODIKASÍ - Arepbaeva, S.U. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining bosqichma-bosqich yozma nutqini rivojlantirish bo‘yicha samaradorligini oshirish haqida so‘z yuritilgan. Boshlang‘ich sinf, ayniqsa, 1-sinf o‘quvchilarining to‘g‘ri yozuv va to‘g‘ri o‘qish ko‘nikmalarini shakllantirish haqida bayon kilinadi.