BASLAWÍSH KLASSLARDA ANA TILI SABAQLARÍNDA TEXNIKALÍQ HÁM KÓRGIZBE QURALLARDAN PAYDALANÍWDÍŃ MAZMUNÍ - Annayeva, M.R. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada boshlang‘ich sinflarda ona tili darslarini o‘qitish jarayonida ko‘rgazmali vositalarning ahamiyati so‘z etilgan. Matnlar bilan ishlashda texnik vositalarning o‘rni, hizmati ochib berilgan.