MEKTEPKE SHEKEMGI JASTAǴÍ BALALARDÍŃ SÓYLEW TILIN RAWAJLANDÍRÍWDA NAQÍL-MAQALLARDÍŃ ÁHMIYETI - Shamuratova, X. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar nutqini rivojlantirishda qoraqalpoq xalq maqollarining o‘rni, odob-axloq sifatlarining va estetik tarbiyani olib borishdagi zarurligi haqida so‘z boradi.