ПЕДАГОГИК-ПСИХОЛОГИК ТАДҚИҚОТЛАРДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТ БЎЙИЧА МУТАХАССИСЛАРНИ КАСБИЙ КОМПЕТЕНТЛИЛИГИНИ ОШИРИШ МАСАЛАЛАРИ - Расулов, З.П. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ушбу мақола бўлажак спорт тренерларининг касбий салоҳияти мавзусига бағишланган. Шунингдек, мақола матнида тренер салоҳиятини тушунтирувчи психологик ва педагогик сифатларнинг айрим назарий тадқиқотлари таҳлил этилган. Мақолада келтирилган илмий тушунчалар ва илмий концепциялар таҳлилида иловада келтирилган илмий манбалар асос қилиб олинди.