TA’LIM TIZIMIDA “E-LEARNING”NI SAMARALI QO‘LLASH VA ELEKTRON AXBOROT RESURUSLARI VA TA’LIM VOSITALARIDAN FOYDALANISH TAMOYILLARI - Prenov, B.B.; Atabaeva, B.J. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bu maqolada jahondagi yetakchi oliy ta’lim muassasalarida elektron ta’limdan foydalanish tajribasi va O‘zbekistonda qo‘llanilayotgan elektron ta’lim usullari tahlil qilinadi. Elektron ta’lim resurslarini yaratish texnologiyalari va ularning o‘quv jarayonlarini takomillashtirishdagi tatbig‘i keltirilgan.