STEAM TEXNOLOGIYASÍN ENGIZIW ARQALÍ ULÍWMA KÁSIPLIK HÁM QÁNIGELIK PÁNLERDIŃ INTEGRACIYASÍNDA KÁSIPLIK KOMPETENTLIKTI JETILISTIRIW - Orınbetov, N. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Texnologik ta’lim mazmuni va usullarini takomillashtirish maqsadida, texnologik o‘qitishning ishlab chiqilgan ta’lim reglamentini hamda zamonaviy ta’lim texnologiyalari va resurslarini hisobga olgan holda, masofaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanish va fanni rivojlantirish to‘g‘risidagi axborotni tahlil qilish, qo‘shimcha ma’lumotlarni taqdim etish; professional ma’lumotlar. Raqamli texnologiyalar asosida ta’lim jarayonlarini individuallashtirish, masofaviy ta’lim xizmatlarini rivojlantirish ko‘rib chiqilmoqda.