ТАЛАБАЛАР КРЕАТИВ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ҲАҚИДА - Ибраймов, Ы.Е. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мақолада малакали бўлажак мутахассислар тайёрлаш учун қулай педагогик шарт-шароитларни яратиш, ўқув-тарбия жараёнига илғор педагогик технологияларини жорий этиш, талабаларнинг бўлажак касб компетентлиги таркибига кирувчи креатив компетенцияларини ривожлантириш ҳақида маълумотлар баён қилинган.