ОСОБЕННОСТИ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ УНИВЕРСАЛЬНОГО МИФА В ЛИТЕРАТУРЕ - Тлеубергенова, Р.Р. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada badiiy adabiyotda mifologik obrazli shakllardan foydalanish masalalari muhokama qilinadi.