BALALAR DRAMATURGIYASÍNÍŃ RAWAJLANÍWÍNDA JAS TAMASHAGÓYLER TEATRÍNÍŃ TUTQAN ORNÍ - Ataniyazova, G.S. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada yosh tomoshabinlar teatrining tashkil etilishi tarixi bilan uning bugungi kungacha taraqqiyot yoʻli ilmiy tomondan tahlil qilingan.