TEŃEW HÁM EPITETLERDIŃ STILLIK QOLLANILIW ÓZGESHELIKLERI - Allanazarov, E.; Erniyazova, G. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolamizda tilimizdagi lingvistik birliklardan biri frazeologizmlarning badiiy tildagi qo‘llanilish hodisasiga bag’ishlangan bo‘lib, shoirlar asaralarida qo‘llanilishdagi so‘z ma’nolarining ta’sirchalikdagi o‘ziga xos xususyatlariga bag‘ishlangan ayrim tafsilotlarimiz havola etiladi.