QORAQALPOQLAR ETNOLOGIYASI TARIXIGA DOIR - Abdullayev, M.A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada Xorazm vohasi va Qoraqalpog‘istonda mustaqillikgacha va mustaqillik davrida amalga oshirilgan etnografik ekspeditsiyalarning o‘ziga xos jihatlari aks etgan. Xususan, mustaqillik yillarida yosh etnograf-olimlar tomonidan amalga oshirilgan tadqiqot ishlarining tahliliy natijalari haqida so‘z boradi.