QARAQALPAQSTAN RESPUBLIKASÍN EKONOMIKALÍQ RAYONLASTÍRÍWDÍŃ GEOGRAFIYALÍQ TIYKARLARÍ - Uzakbaev, K.K. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bu maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasini iqtisodiy rayonlashtirishni geografik jihatdan tadqiq qilingan. Har bir iqtisodiy geografik tumanning ixtisoslashuv tarmoqlariga umumiy ta’rif berilgan. Qoraqalpogʻiston Respublikasining iqtisodiy-geografik xarita ishlab chiqilgan.