TOG‘LI HUDUDLARDA TURIZM VA REKREATSIYA XO‘JALIGINI RIVOJLANTIRISHNING BA’ZI MASALALARI - Jumaev, T.J.; Qurbonov, Sh.B.; Xamdamov, E.D. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada tog‘li hududlarda turizm va rekreatsiya xo‘jaligini rivojlantirishning ba’zi geografik jihatlari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, mavjud nazariy va amaliy ma’lumotlar asosida tog‘li hududlari ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishi bo‘yicha yo‘nalishlar, xulosa va tavsiyalar berilgan.