XALÍQ MIGRACIYASÍNÍŃ QÁLIPLESIWI HÁM ONÍŃ HÁREKETI - Auezov, Ó.T. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada Qoraqalpog‘iston Respublikasi shahar va tumanlari boyicha migratsiya jarayonlari tadqiq etilgan.