ABU RAYXAN BERUNIY HÁM HÁZIRGI ZAMAN MATEMATIKASÍ - Prenov, B.; Oteniyazov, E. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqola Markaziy Osiyaning atoqli olimi Abu Rayhon Beruniyning 1050 yilligi va uning matematikada olib borgan ilmiy faoliyatiga bag‘ishlab yozilgan.