MATRICANÍŃ JORDAN NORMAL FORMASÍ - Kalekeeva, T.T.; Djumabekova, Z.J. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada matritsaning normal shakli matritsa polinomlarini bir nechta misollarda yechish orqali tuzilgan.