ISLEW PROCESINDE JELINGEN DETALLARDI TEMIR ÓSIRIW JOLÍ MENEN QAYTA TIKLEW - Dawletmuratov, B.; Atashov, D. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bu maqolada ishlash jarayonida yeyilgan detallarni galvanik usulda temir bilan qoplash yordamida qayta tiklash haqida so’z yuritiladi. Qayta tiklanadigan detallarni galvanic uslubda qayta tiklashga tayorlash, elektrodlarni va elektrolitni tayorlash texnologiyasi keltirilgan.