ONA VA FARZAND MUNOSABATLARI О‘ZBEK PSIXOLOGLARINING TADQIQOT OB`YEKTI SIFATIDA - Abdullayeva, D.U. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Mazkur maqolada oilada ona va bola munosabatlarining о‘ziga xosligi, bu munosabatlarning oila mustahkamligi va farzandlar tarbiyasiga ta’siri borasida о‘zbek psixolog olimlarining olib borgan ishlari atroflicha tahlil qilingan.