MEKTEPKE SHEKEMGI TÁRBIYA JASÍNDAǴÍ BALALARDÍŃ HÁREKET ISKERLIGIN ASÍRÍWDÍŃ ZAMANAGÓY PEDAGOGIKALÍQ TEXNOLOGIYALARÍ - Toylibaev, S.M.; Allambergenova, R.D. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqola asosan maktabgacha yoshdagi bolalarning jismoniy rivojlanishi bilan bog’liq. Maktabgacha yoshdagi bolalarning har tomonlama jismoniy rivojlanishi masalalarini o’rganish kelajakka sarmoyadir, chunki mamlakatning kelajak avlodi butun mamlakat va butun xalq kelajagi uchun ishonchli poydevordir.