БЎЛАЖАК ЎКИТУВЧИЛАРДА РИТОРИКАНИ ЎРГАНИШГА ТАЙЁРГАРЛИГИНИНГ МУҲИМ ЖИҲАТЛАРИ - Пахратдинов, С.Ю. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ўқитувчининг педагогик фаолиятида риториканинг ўрни, мунтазам шакллантириб бориши, таълим сифати ва самарадорлигини ошириш, яъни болада ижобий муносабатни шакллантириш, ўқиш саводхонлигини таркиб топтириш, уларда мантиқий ва ижодий тафаккурни шакллантириш, уларни оғзаки ва ёзма мулоқот меёрларини эгаллашга ҳамда ўз-ўзини бошқаришда риториканинг ўрни ушбу мақолада ўз аксини топган.