BASLAWÍSH KLASs oqÍwshÍlarÍna Ses hám háriplerdi úyretiwde innovaciyalÍq jantasÍwdÍŃ Áhmiyeti - Paluaniyazova, S. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bu maqolada boshlang’ich sinf ona tili darslarida tovush va harflarni o’qitish bosqichlari bo’yicha fikr yuritiladi. Ona tili darslarida o’quvchilar tovush va harflar bilan tanishib boradi va ularning to’g’ri yozish ko’nikmalarini shakllantirish, o’quvchilarning orfografik savodxonligini oshirish ko’nikmalarini kengaytirish zarur masala sifatida olib qaralgan.