MAKTAB MUSIQA TA’LIMIDA O‘QUVCHILARNING NAZARIY BILIMLARNI O‘ZLASHTIRISHLARIDA INTERFAOL METOD VA DIDAKTIK O‘YINLARDAN FOYDALANISH - Murodov, M.B. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada umumta’lim maktablarining “musiqa madaniyati” darslarida musiqiy nazariy bilimlarni o‘zlashtirish jarayonida interfaol metod va didaktik o‘yinlardan foydalanishning ahamiyati haqida fikr yuritiladi.