JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA MILLIY HARAKATLI O ‘YINLARNING O‘RNI - Qaljanov, P. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada jismoniy tarbiyaning rivojlanishi, jismoniy tarbiyaning roli, milliy harakatli o‘yinlar, bugungi kunda jismoniy tarbiya va sport sohasida amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar haqida ma’lumotlar keltirilip o‘tiladi.