OQÍTÍWSHÍNÍǸ ORATORLÍQ HÁM SÓYLEW MÁDENIYATÍN RAWAJLANDÍRÍW JOLLARÍ - Kossheterova, A.J. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada o’qituvchining notiqlik va nutq madaniyatini rivojlantirishga qaratilgan tushunchalarningmazmuni, nazariy asoslari, tahlillari keltirib o`tilgan.