БОШЛАНҒИЧ ТАЪЛИМДА ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ЎҚИБ ТУШУНИШ МАЛАКАСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ДИДАКТИК ТАЪМИНОТИ - Абдижамилова, М.М. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мазкур мақолада бошланғич синф ўқувчиларининг ўқиб тушуниш малакасини шакллантиришда бадиий матнларни ўқиш орқали бадиий тажриба орттириш, ахборот матнларини ўқиш орқали эса уларни ўзлаштириш ва талқин қилиш жараёни ўз ифодасини топган.