AKADEMIK LITSEYLAR O‘QUV JARAYONIDA MOBIL TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDADANISHNING BA’ZI MASALALARI - Tursunov, S.Q.; Kadirov, U.E. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada muallif akademik litseylar ta’lim jarayonida mobil texnologiyalardan foydalanib samaradorlikka erishishning ba’zi masalalarini ochib bergan.