UMUMTA’LIM MAKTABLARI IJTIMOIY-PEDAGOGIK TIZIM SIFATIDA: IJTIMOIY FUNKSIYALARI VA DOLZARB VAZIFALARI (Qoraqalpog‘iston Respublikasi misolida) - Tolegenov, M.E. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Mazkur maqolada umumta’lim maktablari ijtimoiy-pedagogik tizim sifatida tadqiq etilgan. Shununigdek, ularning Qoraqalpog‘iston Respublikasi misolida ijtimoiy funksiyalari va dolzarb vazifalari o‘rganilgan.