КАР ВА ЗАИФ ЭШИТУВЧИ БОЛАЛАР МАКТАБЛАРИДА ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ТАЛАФФУЗИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ВА ЭШИТИШ ИДРОКИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ БЎЙИЧА КОРРЕКЦИОН МАШҒУЛОТЛАР МАЗМУНИ ВА УЛАРНИНГ ТАШКИЛ ЭТИЛИШИ - Саламова, Ф. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ушбу мақолада кар ва заиф эшитувчи болалар мактаб интернатларда, ўқувчиларнинг талаффузини шакллантириш , эшитиш идрокини ривожлантириш, коррекцион машғулотлар мазмуни ва уларнинг ташкил этилиши ҳақида таъкидлаб ўтилган.