ТАЪЛИМ СИФАТИНИ ТАЪМИНЛАШДА ҲАҚИҚИЙ ВА ТАЛАБ ҚИЛИНАДИГАН СИФАТ МОНИТОРИНГИ НАТИЖАЛАРИ - Хўжаев, А.А. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ушбу мақолада олий таълим муассасаларида таълим сифатини ички мониторинг қилиш, ўқитиш самарадорлиги ва таълим сифатини ошириш, таълимни бошқариш механизмлари хусусида фикр юритилади.