NAMANGANLÍ QARAQALPAQLAR - Prekeeva, A. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqola Qoraqalpoǵiston Respublikasidan boshqa viloyatlarda ya’ni Namangan viloyati Mingbuloq tumani qopaqalpoqlari tarixiga,urf dasturlariga va tili masalasiga baǵishlanadi.